Attól kezdve, hogy megjósolták, hogy az ETH 2030-ban megelőzi a BTC-t, határozottan elutasították ezt a gondolatot, a kripto twitter pedig válaszolt a kérdésre, hogy az ETH lesz-e a kriptó királya.

Vajon az Ethereum túlszárnyalja valaha a Bitcoint?

Míg az Ethereum (ETH) közel 40%-os csökkenése a Bitcoinhoz (BTC) képest aggodalmat okozhat az ETH kereskedőknek, a kriptoközösség tagjai a Twitteren megosztották véleményüket arról, hogy az okos szerződéses platform végül felülmúlhatja a kriptoeszközök királyát.

A Cointelegraph közösségi csapata a Twitteren kérte meg a kripto közösséget, hogy osszák meg gondolataikat arról, hogy az Ethereum végül felülmúlhatja-e a Bitcoint. A 2030-ra vonatkozó előrejelzéstől a határozott nemig a közösség tagjai sokféle választ adtak.

A Jesus Crypto szerint van rá esély, hogy az ETH 2030-ban megelőzi a BTC-t. Bár a Twitter-felhasználó úgy véli, hogy ez nagyon nehéz lesz, a közelgő proof-of-stake (PoS) váltás szerepet játszhat abban, hogy tíz év múlva az ETH foglalja el a trónt.

A Bitcoint dinoszaurusznak nevező Twitter-felhasználó, WakeNBakeTrades is úgy véli, hogy az Ethereum a Polygon (MATIC) skálázódásának segítségével megelőzheti a vezető kriptót.

Ezt tweetelték:

Rahul Singh viszont azzal érvelt, hogy ez soha nem fog megtörténni, rámutatva, hogy a BTC a digitális arany, míg az ETH az internet második generációja. Singh megjegyezte, hogy sok különbség van a digitális eszközök és a digitális szoftverek értéke között. A Twitter felhasználó CyberKingK egyetértett az érveléssel és tweetelt:

Bob Shiby is beleszólt a témába, mondván, hogy „mindkettőnek bőven van helye”. A Twitter-felhasználó megjegyezte, hogy kivárna a döntéssel, és megvárja a Bitcoin további fejlődését, miközben elismeri, hogy sok token támaszkodik az Ethereum fennmaradására.

Hétfőn egy decentralizált pénzügyi (DeFi) kutató azt mondta, hogy a PoS konszenzusra való áttérés a közelgő Merge révén olyan gazdasági struktúrát hoz létre, amely lehetővé teszi, hogy az ETH megelőzze a BTC-t. A kutató megjegyezte, hogy a váltással az ETH inflációja csökkenni fog, a biztonság nőni fog, és az eszköz digitális kötvényként bebetonozódna.

Kategóriák: Hírek