A Google Cloud az Animoca Brands, a DappRadar és a Nansen mellett a Ronin független vállalati validátora lesz egy node poolban.

Tanulság? A Sky Mavis együttműködik a Google Clouddal egy újabb Ronin-hack elkerülése érdekében

Míg egyesek képtelenek felépülni a hackertámadásokból, és kénytelenek bedobni a törülközőt, mások képesek a darabjaikat összeszedni, tanulni a hibáikból, és újabb körre vállalkozni.

A Cointelegraphnak küldött közleményben az Axie Infinity alkotói, a Sky Mavis elmondta, hogy összeállt a Google Clouddal, hogy szigorítsa a Ronin blokklánc hálózat biztonságát, és folytassa vízióját, hogy egy jutalmazó játékuniverzumot építsen.

A többéves együttműködéssel a Google Cloud az Animoca Brands, a DappRadar és a Nansen mellett a Ronin független vállalati validátora lesz egy node poolban. A cég szerepet vállal a validátorok üzemidejének felügyeletében, és hozzájárul a hálózat kollektív biztonságához.

Viet Anh Ho, a Sky Mavis társalapítója és technológiai igazgatója szerint az együttműködés egyik oka a Google Cloud automatikus skálázási és automatizált alkalmazás telepítési képességei.

Így magyarázta el::

Ezek felszabadítják a mérnökeinket, hogy új utakat járjanak be, és egymáshoz kapcsolódó és magával ragadó élményekkel örvendeztessék meg a felhasználókat – mindezt anélkül, hogy megzavarnák az aktív játékmenetet.

Ruma Balasubramanian, a Google Cloud egyik vezetője elmondta, hogy a Sky Mavisszal együttműködve felgyorsítják az ütemtervet, és biztonságosabb infrastruktúrával bővítik a Ronin hálózatot. Az ügyvezető méltatta az Axie Infinity által létrehozott, a játéktól a keresetig (P2E) koncepciót is, és kiemelte, hogy az együttműködésből további potenciális lehetőségek is adódhatnak.

A Google Clouddal való együttműködés része a Sky Mavis azon törekvésének, hogy fokozza biztonsági intézkedéseit, hogy megelőzzön egy újabb, a Ronin hackeléséhez hasonló incidenst. Még márciusban törtek be a Ronin hálózatába, és 600 millió dollár fölé becsült veszteséget szenvedtek el. A hack idején a Sky Mavis mindössze kilenc validáló csomóponttal rendelkezett. Jelenleg a cég közlése szerint 18 validáló csomóponttal rendelkezik, és azon dolgozik, hogy ezt a számot 21-re növelje.

forrás

Kategóriák: Hírek