Az NFT és Mystery Box vásárlása Binance Fan Tokennel egy népszerű trend része, ami által te is részesülhetsz az NFT-k hatalmas sikeréből, ha jó érzékkel tudod kiválasztani az értékes műalkotásokat. Ha jó szemed van a művészethez és vonzanak a digitális alkotások érdemes próbát tenni, hiszen manapság talán ekkora felhajtás semmilyen más területen nincs, mint az NFT világa. Ebben a cikkben bemutatom az NFT és Mystery Box vásárlása Binance Fan Tokennel, hogyan lehetséges lépésről lépésre.

Kezd el még ma a kereskedést a Binance-en, akár 15 Dollár befizetésével

Binance Fan token Használata az NFT Marketplace-n

A Binance Fan Tokenek számos lehetőséget adnak a rajongók számára, hogy a kedvenc márkáikkal és csapataikkal kapcsolatba léphessenek. A szurkolóknak lehetősége van a kedvenceiket támogatni

azáltal, hogy megvásárolják és birtokolják a tokenjeiket és emellett korlátozott példányban létrehozott NFT gyűjtemények vásárlására és értékesítésére is használhatják a másodlagos piacon.

A Binance NFT Marketplace, ami a Binance blokklánc infrastruktúrájára épül egy közösségi piactér. Itt művészektől, hírességektől és alkotóktól mindenféle digitális tárgyakat lehet megvásárolni. A Marketplace-n a Binance felhasználóknak lehetősége van NFT-ket és Mystery Boxokat indítani, cserélni és azokra licitálni.

Kezd el még ma a kereskedést a Binance-en, akár 15 Dollár befizetésével

Mystery Box vásárlása Binance Fan Tokennel

A Mystery Box tartalmaz egy különleges NFT-t, ami csak akkor válik láthatóvá, amikor a dobozt kinyitja a felhasználó. A Mystery Box viszonylag alacsony áron elérhető a Binance felhasználók számára, ami által egy sorsoláson is részt vehet. A sorsoláson limitált kiadású NFT-ket lehet nyerni. A Mystery Boxokat négy különböző típusba sorolja a Binance:

  • Normál (N) (normal)
  • Ritka (R) (rare)
  • Szuper Ritka (SR) (super rare)
  • Szuper szuper ritka (SSR) (super super rare)

1. Regisztrálj vagy lépj be a Binance fiókodba és menj a Binance Fan Token platformra. Ha még nem tetted meg, akkor végezd el a személyazonosság ellenőrzést.

2. A Featured Teams (kiemelt csapatok) ,menüben válaszd ki a szimpatikus csapatot, majd görgess le és keresd meg az NFT Mystery Box-ot. Alternatív megoldásként a Binance NFT Marketplace-n válaszd a Mystery Box Market lehetőséget.

Mystery Box vásárlása Binance Fan Tokennel

3. A Binance platformján az NFT Mystery Box lehetőség alatt fogod megtalálni a Mystery Boxok nevét és leírását a fennmaradó összeget, a lejárati dátumot meg a az árat, amit Binance Fan Tokenben határoz meg a Binance.

Kezd el még ma a kereskedést a Binance-en, akár 15 Dollár befizetésével

A Binance platformján az NFT Mystery Box lehetőség alatt fogod megtalálni a Mystery Boxok nevét

4. Ahhoz, hogy megadd a megvásárolni akart Mystery Boxok mennyiségét kattints a Go to Marketplace gombra, aztán pedig a Buy Now-ra.

5. A felugró ablakban a Binance számára meg kell erősítened a megrendelést.

6. A Mystery Box megvásárlása után a Binance lehetőséget nyújt arra, hogy eldöntsed mit szeretnél. Választhatod, hogy megnyitod vagy választhatod, hogy hozzáadod a gyűjteményhez.

Fontos: A Binance nem ad lehetőséget Mystery Boxok visszaváltására. Viszont el lehet adni a Binance Marketplace-n vagy kinyithatod és a benne lévő NFT-t is értékesítheted.

Kezd el még ma a kereskedést a Binance-en, akár 15 Dollár befizetésével

NFT vásárlása Binance Fan Tokenekkel

1. Több különböző módon lehetséges NFT-t vásárolni a Binance NFT Marketplace-en, a listázástól függően. A lehetséges opciók egyike az azonnali vásárlás a másik pedig, hogy licitálsz egy aukción.

2. Ha azonnal szeretnél vásárolni, akkor azt nagyon egyszerűen megteheted a Binance platformján. Csak annyit kell tenned a rögzített árú illetve az instant értékesítésre váró NFT-k esetében, hogy rákattintasz a Buy Now (vásárlás most) gombra, majd kifizeted a teljes árat és már meg is vagy.

3. Ha licitálni szeretnél egy aukción, akkor azt minden aukcióra bocsájtott NFT esetében a megadott időkereten belül biztosítja neked a Binance. Ezt a Bid (licitálás) gombra kattintva megteheted. A minimum markup (minimális felár) azt az összeget jelenti, amit minimum hozzá kell ígérned az eddigi legmagasabb ajánlathoz, hogy megtehesd a licitet.

Fontos: Ha egy árajánlatot megtettél, akkor a Binance zárolja a pénzeszközeidet és az ajánlatot nem törölheted.

Az NFT-ket bármikor értékesítheted a Binance másodlagos piacán és lehetőséged van fix áron értékesíteni vagy aukció keretében is.

Binance Fan Token NFT Fogalomtár

Kezd el még ma a kereskedést a Binance-en, akár 15 Dollár befizetésével

NFT Mystery Box: A Mystery Boxok különleges NFT-t tartalmaznak, amiket a a kinyitásuk után ismerhetsz meg.

Edition (kiadás): Ez a Mystery Box legkisebb egységét jelenti, ami egy darab egyedi NFT. Egy NFT kiadásából több kiadás is lehet.

Item (elem): Az NFT egy fajtáját leíró, egy szezonra vagy egy adott kategóriára vonatkozó NFT.

Rarity (ritkaság): Az NFT egyediségére utal, hogy mennyire kevés vagy sok van belőle.

Set Collection (gyűjtemény): 4 különböző elemből áll, amelyek egy NFT 4 különböző évszakát vagy kategóriáját képviselik.

Most már láthatod, ha végigolvastad, hogy milyen egyszerű az NFT és Mystery Box vásárlása Binance Fan Tokennel. Néhány lépésből áll és bármikor is szeretnéd megtenni a Binance mindig számos lehetőséget kínál. Sok sikert!

Kezd el még ma a kereskedést a Binance-en, akár 15 Dollár befizetésével