Az eseményt megelőző hetekben a keresőkifejezések gyakorisága alapján Szingapúr végzett az első helyen, mint a világ legérdeklődőbb országa a közelgő egyesülés iránt.

Mindenki az Ethereum Merge-ről beszél: Az új jelentés bemutatja a legérdeklődőbb országokat

A CoinGecko által kiadott új jelentés feltárta, hogy a világ mely helyei érdeklődnek leginkább a közelgő Ethereum Merge iránt.

Az adatok szerint Szingapúr a legérdeklődőbb ország, méghozzá nagy fölénnyel. Szingapúr 377 pontot ért el, ami közel 100 ponttal magasabb, mint a második helyen álló nemzetek, Svájc és Kanada, mindkettő holtversenyben 286 ponttal. Németország, az Egyesült Államok és Hollandia töltötte ki a fennmaradó helyeket az első öt helyen.

A pontszámokat tíz keresőkifejezés gyakoriságának elemzésével határozták meg, majd az összesített rangsorhoz összeadták őket. Ezek a kifejezések többek között az „Ethereum Merge”, az „ETH Merge” és az „Ethereum PoW” voltak.

Bizonyos kifejezések különösen erősek voltak Szingapúrban, mint például az „Ethereum Merge”, az „ETH Classic” és az „Ethereum”. A felhasználók Svájcban ” önmagában az ETH” kifejezésre kerestek a legtöbbet, többet, mint bárhol máshol a világon.

Bobby Ong, a CoinGecko vezetője és társalapítója részletezte az eredményeket, és elmondta, hogy a globális várakozás minden eddiginél nagyobb, mivel a Merge kevesebb mint egy hét múlva várható. A fejlesztők állítása szerint szeptember 13. és 15. között kerül rá sor.

„Úgy tűnik, hogy a lista első 8 helyezettje olyan országokat foglal magában, ahol erős Ethereum közösségek vannak, ami magyarázatot adhat a magas keresési pontszámukra ebben a tanulmányban.
Amikor az Ethereum hálózat összeolvadása a proof-of-work (PoW) -ről a proof-of-stake (PoS) -re változik, akkor „a hatások az egész kriptopénz ökoszisztémában éreztetik majd magukat” – mondja Ong.

Miközben a világ a Merge-re vár, a Crypto Twitteren a közösség aktívan várja a történéseket. Egyesek nagy reményeket fűznek az Ethereum közösségéhez:

Egyesek azonnali következményekkel számolnak a natív hálózati kriptopénz, az Ether (ETH) esetében:

Még a mainstream média is megpróbálkozott a közelgő átállásról való tudósítással.

A tőzsdék, a bányászok és a fejlesztők az egész térben különböző módon készülnek az eseményre. A Binance US például elkezdte kínálni az Ethereum stakinget alacsony korlátokkal, az FTX pedig bejelentette, hogy az egyesülés idejére le kívánja állítani az ETH be- és kifizetéseket az Arbitrumon, a Solanán és a Binance Smart Chain-en.

A Bellatrix frissítése előtt, amelyre szeptember 6-án, kedden került sor, az Ethereum csomópontok 74%-a készen állt az átállásra.

forrás

Kategóriák: Hírek