Az alábbi cikkben bemutatom, hogy a Binance a hónap játékosa szavazás, Binance Fan Tokenekkel milyen könnyű egyszerű és gyors, ha lépésről lépésre követed a leírtakat.

A rajongók nagy örömére a Binance Fan Tokenek által lehetőség adódik, hogy egészen új módon támogathassák kedvenc csapataikat illetve a játékosokat. A Binance azzal kedveskedik a felhasználóinak, hogy kibővíti a Binance hónap játékosa szavazások rendszeres szurkolói szavazásait. Ezek az új lehetőségek, lehetségessé teszik, hogy szavazhass a kedvenc játékosodra vagy akár meg is jutalmazhatod őket Binance Fan Tokenekkel. Ha részt veszel ezekben a lehetőségekben, akkor akár izgalmas nyeremények várhatnak rád a kiválasztott csapatoktól.

Kezd el még ma a kereskedést a Binance-en, akár 15 Dollár befizetésével

Mindenki, aki rendelkezik Binance Fan Tokennel, részt vehet a vonatkozó csapat POTM szavazásán és támogathatja a kedvenc játékosát. A szurkolóknak meccsenként van lehetőségük le adni a szavazatukat, ez lehet havi, heti vagy szezonális rendszerességgel.

Hogyan vehetek részt a Binance a hónap játékosa szavazáson?

1. Regisztrálj vagy lépj be a Binance számládba, majd menj a Binance Fan Token platformra válaszd ki a Feature Teams (kiemelt csapatok) közül a kedvencedet.

Hogyan tudsz részt venni a Binance hónap játékosa szavazásán (POTM) a Binance Fan Tokenekkel

2. Ezt a funkciót elérheted a csapatok profiloldalán, ehhez le kell görgetned a POTM Voiting Polls menühöz a Voiting Polls részben a csapat leírása alatt.

Hogyan vehetek részt a binance a hónap játékosa szavazáson_ voiting polls

Kezd el még ma a kereskedést a Binance-en, akár 15 Dollár befizetésével

3. A POTM szavazásban való részvétel feltételei: Szükséged lesz egy Binance számlára, ahol már elvégezted a személyiség ellenőrzést és rendelkezned kell az adott csapat Binance Fan Tokenjével.

4. Ismerd meg a legújabb Binance hónap játékosa szavazási lehetőségeket és kövesd nyomon valós időben a szavazási állását.

Binance hónap játékosa szavazási lehetőségek

5. A POTM szavazásokat és a csapatok teljesítését a bal felső sarokba láthatod. Az aktív szavazási időszak pedig a csapatok neve alatt látható.

Hogyan vehetek részt a Binance a hónap játékosa szavazáson? eredmények

6. A csapat ranglistát meg tudod nézni, ha a csapatkártya jobb felső sarkában rákattintasz a View Details (részletek megtekintése) lehetőségre.

Kezd el még ma a kereskedést a Binance-en, akár 15 Dollár befizetésével

Hogyan vehetek részt a Binance a hónap játékosa szavazáson_ részletek

7. Ha az egyik mérkőzésre kattintasz, akkor megnyílik a futballpálya nézet, itt leadhatod a játékosokra a szavazatod. Válaszd ki melyik játékosra szeretnél szavazni, majd kattints a mezére és a felugró ablakban erősítsd meg a szavazatod.

Hogyan vehetek részt a Binance a hónap játékosa szavazáson? mérkőzés
Hogyan vehetek részt a Binance a hónap játékosa szavazáson? csapat
Hogyan vehetek részt a Binance a hónap játékosa szavazáson? megerősítés

Kezd el még ma a kereskedést a Binance-en, akár 15 Dollár befizetésével

A POTM szavazásokhoz a rendszeres frissítéseket eléred a Binance Fan Token platformon.

A korábbi eseményekről , további részleteket a jobb felső sarokban találod a Voiting History (szavazási előzmények) -ben.

Nézz vissza rendszerese, hogy megtudd ki nyerte a Binance hónap játékosa szavazást.

Ha figyelmesen elolvastad a cikket, akkor már te is láthatod, hogy gyerekjáték a Binance a hónap játékosa szavazás Binance Fan Tokenekkel.

Jó szórakozást!