Bobby Ong azt tweetelte, hogy a tulajdonosok visszahidalhatják a tokenjeiket a mainnetre, kicsomagolhatják az Etherüket és eltávolíthatják a likviditásukat, hogy maximalizálják az ETH PoW airdrop jogosultságot.

ETH Egyesülés: A CoinGecko társalapítója megosztja a forkolt tokenek stratégiáját

Sokan úgy vélik, hogy miután az Ethereum átáll a proof-of-stake (PoS) rendszerre, az Ether (ETH) bányászok egy csoportja létrehozza a hálózat proof-of-work (PoW) elágazását, hogy továbbra is bányászhassanak. Egy vezető úgy véli, hogy az ETH-tulajdonosok számára van mód arra, hogy kihasználják ezt a közelgő eseményt.

Bobby Ong, a CoinGecko tokeninformációs weboldal társalapítója egy Twitter szálban osztotta meg stratégiáit a közelgő ETH Merge kapcsán. Ong szerint az ETH-tulajdonosok hamarosan ETH PoW tokeneket fognak kapni, és megosztott néhány tippet arra vonatkozóan, hogy az ETH-tulajdonosok hogyan tudják teljes mértékben kihasználni ezt a lehetőséget.

Ong megjegyezte, hogy a legegyszerűbb módja a fork airdropok megszerzésének, ha olyan tőzsdéken tartanak ETH-t, amelyek támogatják a forkot. Azonban az ETH hardvertárcákban való tartása is működne, és a kereskedő jogosult lehet az összes forkolt tokenre.

Annak érdekében, hogy maximalizálják a birtokosok által kapható összeget, a vezető azt is tanácsolta a kereskedőknek, hogy hidalják vissza a tokenjeiket az ETH mainnetre, csomagolják ki a Wrapped Ether (wETH) és távolítsák el az ETH likviditásukat a decentralizált pénzügyi (DeFi) protokollokból.

Ezen tippek ellenére Ong megjegyezte, hogy bár jogosult lehet az összes forkolt tokenre, nem igényelné az összes airdropot, mivel ezek egy része átverési kísérlet lehet, amely megpróbálna hozzáférni az aláírásához és a kulcsokhoz. Az ügyvezető azt is megosztotta, hogy a forkolt tokenekkel kapcsolatos stratégiája az, hogy „az összeset azonnal eladja”.

Ezt írta:

Majdnem az összes fork token már halott, mivel kizárólag azért hozták létre őket, hogy a bányászokat ideiglenesen lefoglalják a bányászattal, és nincs semmi ösztönző a közösségük és a használatuk növelésére.

Eközben az OpenSea nevű nonfungible token (NFT) piactér azt közölte, hogy nem fogja támogatni a forkolt NFT-ket a platformján. A népszerű NFT kereskedési platform nemrég bejelentette, hogy csak a továbbfejlesztett PoS blokkláncon lévő NFT-ket fogja támogatni. Az OpenSea mellett a Chainlink blokklánc oracle projekt is kifejezte támogatását a frissített ETH hálózat iránt azzal, hogy bejelentette, hogy a PoW forkokat nem fogja támogatni a Chainlink.

forrás

Kategóriák: Hírek