A TBC alapítója, Elon Musk szerdán egy tweetben látszólag megerősítette a hírt, amiben a következőképpen reagált a bejelentésre: „Támogatom a Doge-ot, ahol csak lehet”.

Elon Musk Vegas Loopja mostantól Dogecoin fizetést is elfogad

Elon Musk alagútépítő cége, a The Boring Company (TBC) elkezdte lehetővé tenni az ügyfeleknek, hogy Dogecoin (DOGE) segítségével fizessenek a Las Vegas-i közlekedési rendszerben.

Regisztrálj a ByBit-re és akár 600$ jutalmat is kaphatsz!!!

A CNBC szerdai jelentése szerint az új fizetési lehetőség a BitPay-en keresztül július 1-jén jelent meg, egy nappal azután, hogy megnyitották az új Loop állomást a Las Vegas Convention Centerben.

Bár a The Boring Company hivatalosan nem erősítette meg az új fizetési lehetőséget, az alapító Elon Musk látszólag igen, amikor a hírről szóló tweetre reagált, mondván: „Támogatom a Doge-t, ahol csak lehet”.

Ugyanezen a napon a DogeDesigner, a Dogecoin Foundation grafikusa megosztott egy videót 13 600 Twitter-követőjével, amelyen a Vegas Loop foglalási oldalán navigálva egy napijegyet vásárolt 37,52 DOGE-val a BitPay-en keresztül.

Az új Loop állomás a Resorts World Las Vegas nevű integrált üdülőhely alatt található, és az 1,7 mérföldes Las Vegas Convention Center Loop negyedik megállója.

Regisztrálj a ByBit-re és akár 600$ jutalmat is kaphatsz!!!

A földalatti alagútrendszer segítségével az ingázó emberek eljuthatnak az ember által vezetett, Tesla márkájú elektromos autókkal egyik megállóból a másikba.

Ez messze elmarad a vegasi „hiperhurok” eredeti terveitől, amely mágneses meghajtás segítségével nagy sebességgel mozgatta volna az utasokat szállító kapszulákat egy nyomás alatti alagútrendszeren keresztül.

A vállalat még mindig dolgozik azon, hogy a jövőben vezető nélküli járműveket alkalmazzon a vegasi közlekedési hálózatban.

A Dogecoin-fizetések támogatása a Loopon csak a legújabb integráció Musk céges flottájában.

Tavaly decemberben a Tesla vezérigazgatója, Musk bejelentette, hogy az elektromos járműveket gyártó vállalat elkezdi elfogadni a DOGE-t bizonyos áruvásárlásoknál, ami a bejelentést követően 25%-os dogecoin árfolyam-emelkedést eredményezett.

2022 májusában Musk bejelentette, hogy tervezi a fizetési lehetőség kiterjesztését űrkutatási vállalatára, a SpaceX-re, bár ez nem volt jelentős hatással az árra.

A Dogecoin jelenleg 0,06851 dolláron áll a cikk írásakor, ami az elmúlt 24 órában mintegy 1,15%-os emelkedést jelent.

Regisztrálj a ByBit-re és akár 600$ jutalmat is kaphatsz!!!

Kategóriák: Hírek