Amikor a Binance platformján NFT-ket hozol létre, beutalsz, kiutalsz vagy kereskedsz velük, akkor a Binance tranzakciós díjakat számíthat fel. A Binance a tranzakciós díjakat több tényező alapján számítja ki például a hálózat állapota illetve a piaci feltételeket figyelembe véve.

Kezd el még ma a kereskedést a Binance-en, akár 15 Dollár befizetésével

Binance NFT Befizetési díjak

Lehetőséged van a gázdíj beállítására, amikor a Binance-re NFT-t utalsz be. Viszont figyelembe kell venned, hogy a gázdíjak ingadoznak és több tényező is befolyásolja őket.

Binance NFT Kereskedési díjak

Amikor egy NFT-t értékesítesz vagy vásárolsz a Binance platformján, akkor a Binance egységesen 1%-os díjat számít fel.

Binance NFT Kiutalási díjak

Fontos: Mielőtt a Binance platformjáról egy másik piactérre szeret vinni az NFT-det muszáj lesz a Binance NFT Marketplace-ről a pénztárcádba áthelyezned.

Elsőként a pénztárcádat kell majd csatlakoztatnod a Binance-hez. A Binance-ről külső címekre történő áthelyezésért tranzakciós díjat kell fizetned a Blokklánchálózat fenntartásáért a bányászoknak illetve a validátoroknak.

Kezd el még ma a kereskedést a Binance-en, akár 15 Dollár befizetésével

A Binance-ről történő NFT kiutalások díjai változóak és automatikusan alkalmazkodnak az adott hálózathoz, amin az NFT-t tartod.

A cikk írásakor a Binance a Binance Smart Chain és az Ethereum hálózatát támogatja.

Binance NFT Listázási díjak

Az NFT-k listázásáért a Binance nem számít fel díjakat.

Binance NFT Jogdíjak

Az NFT jogdíjakkal az eredeti alkotó lesz támogatva minden tranzakció alkalmával, ami a Binance NFT Marketplace-en történik. Az eladók az NFT értékesítését követően 1-10% közötti jutalékot fizetnek az alkotó számára.

Kezd el még ma a kereskedést a Binance-en, akár 15 Dollár befizetésével

Binance NFT Létrehozási díjak

Az NFT létrehozási díjat, akkor számítja fel a Binance, amikor egy saját NFT-t készítesz. A Binance platformján minden NFT létrehozásáért 0,000001 BNB létrehozási díjat kell fizetned a Binance Smart Chain-en.