Az NFT piactér közölte, hogy bár nem spekulálnak a forkokkal, a csapat csak a proof-of-stake láncban lévő NFT-ket fogja támogatni.

Az OpenSea azt mondja, hogy a piactér nem fogja támogatni a forkolt NFT-ket az összeolvadást követően

Az Ethereum Merge dátumának közeledtével a nonfungible token (NFT) piactér, az OpenSea bejelentette, hogy csak a frissített proof-of-stake (PoS) blokkláncon lévő NFT-k támogatására fog összpontosítani.

A Twitteren közzétett közleményében az NFT piactér közölte, hogy bár csapatuk nem spekulál esetleges forkokkal kapcsolatban, ahogy azt is egyértelművé tették, hogy ha lesznek forkolt NFT-k, azok nem fognak reflektálni az OpenSea-re, mivel a platform csak a frissített láncot fogja támogatni.

Az NFT piactér azt is kiemelte, hogy csapata felkészíti az NFT kereskedési platformot a közelgő Ethereum Merge kapcsán esetlegesen felmerülő problémákra, hogy az átmeneti időszak zökkenőmentes legyen.

Bár a csapat úgy véli, hogy nem lesznek nagyobb problémák, biztosította a közösséget, hogy a teljes folyamat során végig figyelemmel fogják kísérni, kezelni és kommunikálnak a felhasználókkal. Arra kérték a fejlesztőket is, hogy az Ethereum weboldalán tájékozódjanak a Merge-ről szóló részletekről.

Az OpenSea mellett a Chainlink is kifejezte elkötelezettségét az Ethereum mainnet PoS átállása mellett. A csapat rámutatott, hogy a protokoll nem fog támogatni semmilyen Ethereum forkot, ami a Merge után jöhet. A csapat arról is biztosította a közösségét, hogy mindent megtesz, hogy felkészüljön az átmenet során felmerülő problémákra.

A Cointelegraph egyik friss interjújában Lex Sokolin közgazdász kiemelte, hogy a gazdasági tervezés változásai a Merge után hatással lehetnek az Ether (ETH) árfolyamára. A közgazdász úgy véli, hogy a protokollon belüli változások természetes hatással vannak az ETH kínálatára. Ennek ellenére a közgazdász elismerte, hogy még semmi sem biztos, és hogy a piac lesz az, aki eldönti a token árfolyamának bármilyen mozgását.

Eközben a potenciális ETHPoW fork natív eszköze, amely mögött potenciálisan az Ethereum PoW bányászai állhatnak, 100 dolláron mozog annak ellenére, hogy még nem létezik. Ez azután történt, hogy egyes tőzsdék elkezdték listázni az ETHW-t és az ETHPoS-t (ETHS) a kereskedési platformjaikon.

forrás

Kategóriák: Hírek