0xfanfaron kezeskedett, hogy személyesen kártalanítja a cég kasszáját az összes kereskedési veszteségért.

Az NFTs Gaming vezérigazgatója bocsánatot kér, amiért a kriptokereskedelmen keresztül elvesztette az induló tőke 12%-át

Egy nemrégiben megjelent blogbejegyzés szerint 0xfanfaron, a Ragnarok nonfungible token (NFTs) játékprojekt vezérigazgatója nyilvánosan bocsánatot kért a cég vezetésében elkövetett hibáiért. A Ragnarok egy kripto startup, amely áprilisban 15,5 millió dollár értékű Ether (ETH) bevételt hozott játékfejlesztésre az első NFT eladásán keresztül. 0xfanfaron azonban nyilvánosságra hozta:

A beváltott ETH-t 15,5 millió USD Coinra váltottuk. Mint kiderült, ez egy jó lépés volt a pénzügyek kezelésében. De amikor az ETH árfolyama lefelé ment, hibákat követtem el azzal, hogy többször vásároltam ETH-t, amikor azt hittem, hogy ez egy előnyös befektetés a projekt számára.

0xfanfaron tovább részletezte, hogy a cég Ether pozícióit egy sor kereskedésen keresztül adta el azzal a tervvel, hogy egy „jobb időben” újra be fogja fektetni. A vállalkozás 1,827 millió dollár realizált veszteséget eredményezett. A Ragnarok egyéb kiadásai között ez idő alatt 1,9 millió dollárt fizettek a fejlesztési munka kiszervezéséért, valamint 6,9 millió dollárt a csapattagok fizetésére és kompenzációjára.

0xfanfaron szavatolta, hogy „kompenzálja a Ragnarok kasszáját az összes kereskedési veszteségért”. Ez az NFT eladásából származó 600 000 dollár visszafizetésével, 163,8 Ether kifizetésével és az NFT kompenzációjának 600 000 dollárral való csökkentésével történik, valamint 200 000 dolláros fizetéscsökkentéssel a következő négy hónapban. Egy másik csapattag, Krimbo szintén ígéretet tett arra, hogy 250 000 dollár értékű kártérítést fizet majd be.

A nagyobb átláthatóság érdekében 0xfanfaron közzétette azoknak a pénztárcáknak a listáját, amelyeket a cég kereskedési veszteségeinek kompenzálására fognak használni. A továbblépéshez rámutatott, hogy a cégnek még mindig több mint 10 millió dolláros vagyona van a kasszájában, és azt állítja, hogy a befektetők teljes támogatását élvezi ahhoz, hogy vezérigazgatóként folytassa. A Ragnarok arra számít, hogy a következő hét hónapban elindítja az első játéktermét.

forrás

Kategóriák: Hírek