Eric Wall, az Mt. Gox hitelezője szerint a hitelezők jelenleg még mindig nem tudják regisztrálni, hogy hová kellene küldeniük a pénzeket.

Az Mt. Gox hitelezői elutasítják a hatalmas Bitcoin dömpingről szóló pletykákat

Miközben a Twitteren pletykák keringenek egy közelgő Bitcoin (BTC) dömpingről, az Mt. Gox hitelezői a Twitteren közölték, hogy ezek mind hamisak, az egyik kiemelte, hogy a megszűnt tőzsde visszafizetési rendszere még mindig nem működik.

Egy Twitter-fonalban Eric Wall Mt. Gox-hitelezőként mutatkozott be, és megerősítette, hogy nem lesz 137 000 BTC-s dömping, ellentmondva a közösségi médiában keringő pletykáknak. Wall szerint a tőzsde még nem készítette el a visszafizetés megkezdéséhez szükséges infrastruktúrát.

Emellett Wall elmondta, hogy jelenleg az emberek még mindig nem tudják regisztrálni, hogy hova küldjék a Bitcoin és Bitcoin Cash (BCH) fizetéseket. A hitelező továbbá úgy véli, hogy a kifizetéseknek különböző részletekben kellene történniük, elutasítva azokat a félelmeket, hogy egyszerre több ezer bitcoint fognak eladni, ezzel dömpingszerűen leárazva a kriptó árfolyamát.

Wall azt is megjegyezte, hogy a kriptotőzsde egyelőre nem adott meg olyan ütemtervet, amely részletesen leírja, hogy mikortól folytatódik a visszafizetési folyamat. Ezt követően a hitelező azzal érvelt, hogy a jelenlegi piaci viszonyok miatt még ha a BTC-ket fel is szabadítanák, akkor is inkább vásárolni kezdenének, mint eladni.

Az Eight Global vezérigazgatója, Michaël van de Poppe kiemelte, hogy a kiosztás késni fog. Ezt a Twitteren közölte:

Marshall Hayner, egy másik Mt. Gox-hitelező megerősítette, hogy nem állnak közel ahhoz, hogy megkapják a BTC-jüket. Hayner biztosította a közösséget, hogy sokan, akik megkapják a törlesztőrészletüket a tőzsdétől, nem szándékoznak eladni a Bitcoinjaikat.

Júliusban Nobuaki Kobayashi, a Mt. Gox rehabilitációs tervében kijelölt rehabilitációs vagyonkezelő megerősítette, hogy a tőzsde készül visszafizetni a hitelezőit. A kiadott hivatalos dokumentumban a tőzsde megjegyezte, hogy a számlatulajdonosoknak lehetőségük lesz arra, hogy BTC-ben vagy BCH-ban kapják meg a kifizetéseket. A rehabilitációs tervet először 2021-ben hagyták jóvá. A tőzsde azonban a 850 000 BTC tartozásból csak 150 000 BTC-vel rendelkezik, hogy kifizesse a hitelezőit.

forrás

Kategóriák: Hírek