Kyle Roche állítólag megkereste a Ripple vezérigazgatóját, hogy fektessen be egy olyan ügyvédi irodába, amely a konkurens cégeket célozná meg olyan perekkel, mint amilyenekkel a Ripple szembesült az Egyesült Államokban.

A Ripple vezérigazgatója kommentálta a Crypto Leaks-et, tagadja, hogy ügyvédi irodát finanszírozott volna, hogy másokat célba vegyen

Brad Garlinghouse, a Ripple vezérigazgatója a Twitteren cáfolta a Crypto Leaks, a kripto ökoszisztémában a korrupcióval és csalással kapcsolatos hírekre összpontosító online kiadvány nemrégiben megjelent robbanásveszélyes állításait.

A Crypto Leaks pénteken közzétett egy jelentést, amely egy ismeretlen forrásból származó rövid videósorozatot tartalmazott. A jelentés azt állította, hogy az Ava Labs titkos paktumot kötött az ügyvédi irodával, hogy az amerikai jogrendszert „gengszter stílusban” használják fel a kriptoszervezetek „megtámadására és megkárosítására”.

Ugyanez a jelentés azt is állította, hogy a Ripple vezérigazgatója, Brad Garlinghouse finanszírozott egy ügyvédi irodát, hogy a konkurens cégeket célba vegye. A jelentés azt állította, hogy Roche, aki a Roche Freedmant alapította, együttműködött a Boies Schiller Flexner céggel, amely a Ripple-t képviselte az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete (SEC) elleni perben.

Roche állítólag megkereste Garlinghouse-t, hogy fektessen be egy olyan ügyvédi irodába, amely a konkurens kripto cégeket veszi célba olyan perekkel, amelyek meglehetősen hasonlóak ahhoz, amivel a Ripple akkoriban szembenézett. Kyle pedig azt állította, hogy Garlinhouse beleegyezett az ajánlatába.

Bármilyen okokból is fektetett be Brad Garlinghouse Kyle Roche-ba és támogatta őt a jelenlegi útján, ez biztosan nem mentette meg őt a SEC-től.

A ThRipple vezérigazgatója a Twitteren tagadta ezeket a vádakat, és azt állította, hogy „soha nem találkozott vagy beszélt (még kevésbé fektetett be) Kyle Roche-ba

A Crypto Leaks közelmúltbeli, az Ava Labs és Brad Garlinghouse ellen felhozott vádjai elég nagy port kavartak a kriptoiparban, mivel a cég mindkét vezérigazgatója tagadta, hogy Kyle Roche és ügyvédi irodája bármilyen módon kötődne hozzá.

A Ripple és az XRP közösség gyorsan a cég vezérigazgatójának védelmére kelt, ahol az egyik felhasználó rámutatott a Crypto Leaks által felhozott érvelés hibájára. A felhasználó azt írta, hogy az állítások Kyle megjegyzéseire épültek, amelyeket később bizonyíték nélkül tényekként tálaltak.

Míg Garlinghouse tagadta, hogy befektetne egy olyan ügyvédi irodába, amely versenytársakat vesz célba, a Ripple társalapítója és ügyvezető elnöke, Chris Larsen közismert módon részt vett a Bitcoin kódjának megváltoztatására irányuló kampányban.

forrás

Kategóriák: Hírek