A befektetők állítólag a kriptovaluták hideg tárolására törekszenek, mivel az utóbbi időben likviditási problémák sújtják az iparágat.

A Ledger állítólag további 100 millió dolláros finanszírozásra pályázik

Miután júniusban 380 millió dolláros mamutfinanszírozást gyűjtött 1,5 milliárd dolláros értékelés mellett, a francia Ledger kriptopénz hardvertárca-gyártó további 100 millió dollárt szeretne felvenni a Bloomberg hétfői jelentése szerint.

Júniusban a Ledger 380 millió dollárt gyűjtött egy finanszírozási körben, amelyet a 10T Holdings vezetett. Most a hírek szerint a vállalat további 100 millió dollárt szeretne szerezni, hogy folytathassa gyors terjeszkedését. Az üzlet állítólag virágzik, mivel a Bloomberg által idézett források szerint a befektetők kriptovalutáik hideg tárolását igénylik.

A Ledger hardveres tároló pénztárcái az offline tárolás egy olyan formája, amely nem kapcsolódik az internethez, így biztonságosabbak a hackeléssel szemben, mint az online pénztárcák. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját kriptovalutájukat anélkül kezeljék, hogy aggódniuk kellene a szolgáltató likviditása miatt.

A vállalat termékei népszerűek voltak az elmúlt években, mivel a befektetők igyekeznek megvédeni digitális eszközeiket a hackertámadásoktól és likviditási problémáktól, amelyek a közelmúltban sújtották a kriptovaluta-ipart. A Ledger üzleti tevékenysége a Bloomberg forrása szerint egy olyan időszakban bővül, amikor a hitelezők és a tőzsdék likviditási gondokkal küzdenek.

A bajba jutott kriptovaluta-üzletek gyakran leállítják az ügyfélkifizetéseket, hogy elkerüljék a banki rohamot. A szingapúri Zipmex a legfrissebb példa erre, de olyan hitelezők, mint a Vauld és a Celsius is alkalmazták ezt a technikát a közelmúltban, utóbbi nem sokkal később csődöt jelentett. Az ilyen aggodalmak miatt egyre nagyobb a kereslet a hardvertárcák iránt, amelyek a digitális eszközök offline tárolására szolgálnak, távol a potenciális likviditási problémáktól.

Bár a Ledger állítólag további finanszírozást keres, a vállalat nem kommentálta a jelentéseket. A hardvertárca-szolgáltató az egyik legjobban finanszírozott vállalat a kriptovaluta-iparban, és a termékei a legnépszerűbbek közé tartoznak a piacon. A tárcaszolgáltató a kriptobetéti bankkártyákra is kiterjesztette tevékenységét. A Crypto Life (CL) kártyát tavaly decemberben indították el a Visa hálózatán, és egy biztonságos tárcából azonnal fiatra váltja a kriptót, amikor a kereskedőknél fizetésre használják.

forrás

Kategóriák: Hírek