Vincenzo Sospiri korábbi bajnok versenyző szerint ez lehetővé teszi számukra, hogy figyelemmel kísérjék és biztosítsák autóik alkatrészeinek minőségét.

A Lamborghini által támogatott GT versenycsapat NFT-k segítségével hitelesíti az autóalkatrészeket

A Vincenzo Sospiri Racing (VSR), a Lamborghini motorsport részlege által támogatott GT versenycsapat bejelentette partnerségét a Go2NFT (nonfungible token) platformmal, hogy elindítson egy versenyautó alkatrészeket hitelesítő programot.

Regisztrálj a ByBit-re és akár 600$ jutalmat is kaphatsz!!!

A Cointelegraphnak küldött közleményében a VSR korábbi versenybajnoka, Vincenzo Sospiri megemlítette, hogy csapatuk a Go2NFT és a blokklánc platform Skey Network segítségével NFT minősítést épít a versenyautóikhoz. Ez lehetővé teszi számukra, hogy figyelemmel kísérjék és biztosítsák az autóalkatrészek minőségét.

Kifejtette, hogy:

Ez nagy felelősséggel is jár, hogy a versenyflottánk minden alkatrészét biztonságosan hitelesíteni és auditálni tudjuk, hogy nyomon követhessük a teljesítményt és igazolhassuk a származást.

Az autóalkatrészeken kívül a VSR az NFT minősítési programot a hivatalos árucikkekre és egyéb termékeire is ki kívánja terjeszteni. A csapat szerint ez a rajongók számára nyugalmat biztosít majd a márkás termékek vásárlásakor.

Boris Ejsymont, a Go2NFT egyik vezetője megemlítette, hogy csapatuk megérti azokat a kihívásokat, amelyekkel a márkáknak szembe kell nézniük, amikor szellemi tulajdonuk védelméről van szó, és úgy vélik, hogy az NFT-k megoldást nyújthatnak.

Ejsymont a következőket mondta:

Úgy véljük, hogy az NFT-hasznosíthatóság segíthet nagyobb bizalmat és átláthatóságot teremteni a márkák és rajongóik számára. Ez a VSR-rel közös projekt csak a kezdete számos ilyen együttműködésnek a világszerte kedvelt márkák számára.

Az autóversenyzés és a kripto világa 2022-ben alaposan egymásra talált. Még februárban a Forma-1-es Red Bull Racing versenycsapat 150 millió dolláros partnerséget kötött a Bybit kriptotőzsdei platformmal. A Cointelegraph interjújában a Bybit alapítója, Ben Zhou elmondta, hogy a partnerség lehetővé tette a csapatának, hogy elérje azokat az embereket, akik újak a kriptotérben.

Márciusban a Crypto.com az autógyártó Aston Martin Forma-1-es csapatával lépett partnerségre. A megállapodással a márka F1-es autóiban a tőzsde reklámjai lesznek láthatóak. Jefferson Slack, az Aston Martin egyik vezetője megjegyezte, hogy a lépés lehetővé teszi az autógyártó számára, hogy jobban megismerje a kriptopiacot.

Regisztrálj a ByBit-re és akár 600$ jutalmat is kaphatsz!!!

Kategóriák: Hírek