A Springbok csapatkapitánya szerepel egy új reklámkampányban, amely a kriptopénz-befektetéssel kapcsolatos hosszú távú hozzáállást népszerűsíti Dél-Afrikában.

A dél-afrikai rögbi ikon Siya Kolisi az új kripto reklámkampány élére állt

Siya Kolisi, a rögbi válogatott csapatkapitánya egy kétéves, oktatási célú kriptovaluta-reklámkampány élére áll Dél-Afrikában.

A Springbok kapitánya a Luno globális kriptopénzváltóval társult a kampányban, amely egy sor televíziós reklámot tartalmaz majd, amelyek a kriptovalutákhoz való hosszú távú befektetési hozzáállást népszerűsítik.

Kolisi volt a főszereplője az új kampány első reklámjának, amelyet a Springboks Ausztrália elleni szombati, harmadik rögbi bajnoki mérkőzésén sugároztak.

A vidám reklámfilmben a robosztus szélsőt egy személyi edző teszi próbára, miközben párhuzamot von a rögbi karrierjére vonatkozó hosszú távú játékterve és a pénzügyi tervezés között.

A Springbok csapatkapitányának nyilatkozata kiemelte a Luno azon törekvését, hogy a kriptopénz-befektetéseket elérhetővé tegye a területen még ismeretlen új felhasználók számára:

Ezért némi kutatást kellett végeznem, mielőtt úgy döntöttem, hogy a Luno partnere leszek. Tetszik, hogy a Luno arra összpontosít, hogy oktatást nyújtson a hozzám hasonló új kripto befektetőknek, hogy jobb, hosszú távú pénzügyi döntéseket hozhassunk.

Marius Reitz, a Luno afrikai ügyvezetője kiemelte a kriptopénzek piacain tapasztalható jelenlegi visszaesést, mint egy kiváló példát arra, hogy a befektetők zoomoljanak és a hosszú távú befektetésekre összpontosítsanak a piacon:

Ha sikerül nagyító alá helyezni a piacot, a hullámvölgyek nem változtatják meg a kriptók alapvető lehetőségeit a világ pénzügyi rendszerének javítására, amin a hosszú távú értékük alapul. A hosszú távú játék a kriptóban inkább tartást és nem kereskedést jelent.

Reitz hozzátette, hogy a befektetők jobban tudják kezelni a rövid távú árváltozásokat, ha figyelembe veszik a hosszú távú kilátásokat, mivel a terület még gyerekcipőben jár.

A Luno, a Dél-Afrikában ismert kriptopénz-váltó és kereskedési platform korábban Rassie Erasmusszal, a Springbok rögbi igazgatójával dolgozott együtt egy másik reklámkampányban, amely megtanította a felhasználókat arra, hogyan kell „megküzdeni” a Bitcoinnal (BTC).

A cég emellett bejelentette, hogy 2022 májusában az African Sunshine Tour golf Order of Meritjének jövedelmező és az iparágban potenciálisan első szponzorálását is vállalja. A szezon végén a ranglista első három helyezett golfozója jelentős, BTC-ben kifizetett pénzdíjat kap.

forrás

Kategóriák: Hírek