„Amennyiben az ETH PoW fork létrejönne a The Merge után, akkor ezt az eszközt ugyanolyan szigorúan fogjuk felülvizsgálni, mint bármely más terméket, amely a tőzsdénken szerepel” – mondta a Coinbase.

A Coinbase azt mondja, hogy "értékelni fogja a lehetséges forkokat" a Merge után

A Coinbase kriptopénz tőzsde frissítette az Ethereum proof-of-stake-re való átállásával kapcsolatos információit, hogy azok tartalmazzák az esetlegesen felmerülő forkokat is.

Egy augusztus 16-i blogbejegyzés csütörtöki frissítésében a Coinbase azt mondta, hogy „eseti alapon” fogja értékelni az Ethereum blokklánc lehetséges elágazásait. A kriptotőzsde korábban azt mondta, hogy a várhatóan szeptember 10. és 20. között bekövetkező összeolvadás alatt „rövid időre szüneteltetni” tervezi az Ether (ETH) és ERC-20 token befizetéseket és kivonásokat.

„Amennyiben a The Merge után ETH PoW fork keletkezik, ezt az eszközt ugyanolyan szigorúsággal fogjuk felülvizsgálni, mint bármely másik, a tőzsdénkon jegyzett eszközt” – mondta a Coinbase.

Az ETH-val kereskedő tőzsdék és kripto cégek bejelentéseket tettek, amelyekben tájékoztatták az ügyfeleket a proof-of-work-ről (PoW) a proof-of-stake-re (PoS) történő egyesülés előtt szükséges előkészületekről. Sokan azt várják, hogy a blokklánc energiafogyasztása ugrásszerűen csökken, a skálázhatóság javul, és a hálózat kevésbé lesz sebezhető a támadásokkal szemben.

Nem világos, hogy a kripto-felhasználók hogyan reagálnának egy, a Coinbase-en vagy bármelyik kriptotőzsdén jegyzett forkolt PoW tokenre, miközben az Ethereum átáll. Szerdán a platfor elindított egy ERC-20 tokent, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a stakelt ETH-t használják, miközben jutalmakat keresnek, vagyis cbETH.

A Binance csütörtökön azt is elmondta, hogy támogatást nyújthat a potenciális hard fork által létrehozott új tokeneknek, de „nem garantál semmilyen listázást” felülvizsgálati folyamat nélkül. A BitMEX augusztus 8-án tett hasonló bejelentést, hozzátéve, hogy a felajánlás „erősen spekulatív” és „talán soha nem is fog létezni”.

forrás

Kategóriák: Hírek