A blokkláncfejlesztő 600 globális márka közül a 26. helyen szerepel egy új jelentésben, amely a fogyasztók márkákhoz való érzelmi kötődését elemzi.

A Cardano megelőzi a Bitcoin-t a globális top intim márkák között az új jelentés szerint

A blokkláncfejlesztő Cardano a globális márkaintimitást vizsgáló új jelentésben a kriptotér első helyén szerepel. Az MBLM márkakapcsolati ügynökség által kiadott jelentés szerint a Cardano 600 márka közül a 26. helyen áll, és a kriptoiparban a legjobb helyet foglalja el.

A jelentés szerint a márkaintimitás azt jelenti, hogy a márkák milyen érzelmi kapcsolatokat képesek kialakítani a felhasználói bázisukkal és közönségükkel. Az MBLM mesterséges intelligenciát (AI) és nagy mennyiségű adatot használt fel a világ néhány vezető márkájával, köztük a Disneyvel, a Teslával és az Apple-lel való fogyasztói kapcsolatok megértéséhez.

A 19 elemzett iparágat vizsgálva a kripto a top 10 között szerepelt, az élen pedig a Cardano végzett, amelyet a Bitcoin mint márka követett a 30. helyen. Míg az olyan kriptomárkák, mint az Uniswap és a Solana a 261., illetve a 265. helyet foglalták el.

A tavalyi évhez képest a felmérés készítői szerint a Cardano nem csak új belépő, hanem a kripto területén a legmagasabb helyezést érte el, és a tanulmányban a legjobban teljesítő pénzügyi szolgáltatási márka.

A Cointelegraphnak adott nyilatkozatában Charles Hoskinson, a Cardano társalapítója elmondta, hogy a vállalat abból az egyszerű meggyőződésből született, hogy mindenki egyenlő és egy igazságos társadalomban kell élnünk. A Cardano ennek érdekében dolgozik a decentralizáció és az érdemek mentén

– tette hozzá:

Az a szép ebben, hogy nincs szükség alapítóra, egy adott kultúrára vagy országra. Most már több mint 100 különböző országból vannak emberek a Cardano ökoszisztémában, akik együtt dolgoznak ezen a célon

A Twitteren a felhasználók reagáltak a Cardano rangsorolására, amely megelőzte az olyan régi márkákat, mint a Google és az eBay. Egy felhasználó azt tweetelte, hogy a Cardano nem csak az internetes mémek tárgya, hanem abban a „ligában van, ahol a nagyfiúk vannak”.

A jelentés reflexiói a globális világjárvány hatását is kiemelik, megállapítva, hogy a márkák teljesítménye 19%-kal nőtt a világjárvány előtti időszakhoz képest.

A Cardano nagy teljesítménye akkor mutatkozott meg, amikor a blokkláncfejlesztő egy jelentős hálózati frissítésre készül. Jelenleg a régóta várt Vasil hard forkra van készülőben, amelynek célja a tranzakciók méretének csökkentése, a költségek csökkentése és a nagyobb hálózati aktivitás lehetővé tétele.

Az egész kriptoiparban elért első helyezések a Web3 és a decentralizált technológiák növekvő tömeges elterjedéséről szólnak. Egy nemrégiben az Egyesült Államokban a szülők körében végzett felmérés szerint 64% szeretné, ha az iskolákban kriptoval kapcsolatos tartalmakat tanítanának.

forrás

Kategóriák: Hírek