A Virtuzone csatlakozik az Egyesült Arab Emírségekben működő olyan mainstream vállalkozások listájához, mint a JA Resorts and Hotels és a Majid Al Futtaim, amelyek a Binance Pay integrációját követően hivatalosan is elfogadják a kriptovalutákat.

A Binance Pay partnerség lehetővé teszi az Egyesült Arab Emírségek vállalkozói számára, hogy kriptovalutával fizessék vissza a hiteleket

A Binance jelezte jelenlétét a közel-keleti befektetők számára azzal, hogy Abu Dhabiban, Dubajban és más régiókban különböző engedélyezett műveleteket hajtott végre. Az Egyesült Arab Emírségek (UAE) fő vállalati szektorában tett erőfeszítéseket megcélozva a Binance partnerségre lépett a Virtuzone üzleti hitelezővel, lehetővé téve az új vállalkozók számára, hogy kriptovaluták segítségével fizessék vissza a hiteleket.

A Virtuzone csatlakozik az Egyesült Arab Emírségek olyan mainstream vállalkozásainak listájához, mint a JA Resorts and Hotels és a Majid Al Futtaim, amelyek hivatalosan is elfogadják a kriptovalutákat, miután a Binance Payt integrálták a fizetési átjárójukba. Azzal, hogy a vállalkozásoknak lehetőséget biztosít a kezdeti és egyéb finanszírozási formák kriptovalutákon keresztüli visszafizetésére, a vállalat csökkenteni kívánja a vállalkozói tevékenység előtt álló akadályokat, és támogatni kívánja a startup közösségeket.

Mivel a blokklánc kockázati tőkefinanszírozás júliusban több mint 43%-kal csökkent, a vállalkozók a folyamatban lévő medvepiac közepette keresik a forrásokat az új kriptovállalkozásokhoz. Amellett, hogy ezt az igényt is kiszolgálja, a Virtuzone a Web3 közel-keleti bevezetésének felgyorsítására vonatkozó terveit is nyilvánosságra hozta. Ezzel kapcsolatban a Cointelegraphnak Richard Teng, a Binance Middle East and North Africa (MENA) vezetője a következőket nyilatkozta:

Az Egyesült Arab Emírségekben a Web3 iparág körül kialakuló piac, számos kormányzati kezdeményezésnek köszönhetően, olyan terület, amely a digitális eszközökbe fektetők globális központjává fog válni.

A Binance arra is számít, hogy a MENA-régió a következő három évtizedben erős demográfiai növekedést fog tapasztalni. Teng azonban úgy vélte, hogy a kiaknázatlan piacra való belépéshez szükség van a kriptókra és a digitális eszközökre vonatkozó jogszabályi környezet megteremtésére.

A Binance vezérigazgatója, Changpeng „CZ” Zhao szándéka, hogy együttműködjön a szabályozókkal, közismert tényként vált ismertté. Ennek során a tőzsde korlátozta a Tezos staking rewards auditor Baking Bad számláját „egy bűnüldözési kérés eredményeként”.

„A Binance köteles együttműködni az ilyen megkeresésekkel, ugyanúgy, mint bármely más tőzsde. Van egy folyamat a lefoglalás megtámadására az ügynökségnél, ha ezt az utat kívánja követni. De ez az ügynökségen keresztül történik, a Binance-nek nulla befolyása van erre a folyamatra” – magyarázta a tőzsde, miközben eleget tett a lépésnek.

forrás

Kategóriák: Hírek