Mi a Binance NFT előfizetési mechanizmusa?

A Binance új lehetőséget vezetett be a felhasználói számára, hogy korrekt módon részt tudjanak venni a Binance NFT legfrissebb airdrop-jaiban és exkluzív kiadásaiban. A Binance ezzel a lehetőséggel garantálja, hogy az összes felhasználója ugyan akkora eséllyel tudjon részt venni a Binance NFT elsődleges értékesítéseiben.

Kezd el még ma a kereskedést a Binance-en, akár 15 Dollár befizetésével

Hogyan működik a Binance NFT előfizetési mechanizmusa?

A Binance NFT előfizetési mechanizmusa garantálja a BNB tulajdonosoknak, hogy korrekt módon hozzáférhessenek a Binance NFT értékesítésekhez. A Binance az összes felhasználójának meg szab egy felső határt az előfizetéshez, aminek köszönhetően igazságos lesz az NFT-k kiosztása.

Hogyan tudok részt venni a Binance NFT értékesítésben a jegyzési mechanizmuson keresztül?

1. Regisztrálj vagy jelentkezz be a Binance fiókodba, majd menj a Binance NFT oldalára és kattints arra az NFT eladási bannerre, amelyik szimpatikus.

2. A Binance átírányít az előfizetési oldalra, ahol megtekintheted a projekt leírását, a kibocsátott NFT-k értékét, a jegyvásárlási limitet felhasználónként, a részvételi jegy árát és az előfizetés idejét.

Fontos: A Binance a részvételi jegyek esetében előfizetési felső határt szab meg. A felhasználók csak bizonyos mennyiségű részvételi jegyre fizethetnek elő.

A Binance NFT előfizetési mechanizmusa

A Binance NFT értékesítés 4 fázisban zajlik.

Első – az előkészítési fázis

Az egyes eladások által meghatározott három előfeltétel valamelyikének teljesítése. A Binance elvárja, hogy a 3 előfeltételből legalább egyet teljesíts, ahhoz, hogy vetkező szakaszban jogosulttá váljál a részvételi jegyek jegyzésére:

  • BNB előfeltétel: Fenn kell tartanod a napi BNB állományok minimális napi átlagát sz előkészítési szakaszban.
  • NFT előfeltétel: Az NFT-gyűjtés előfeltételében meghatározott NFT-k zárolása;
  • BNB vagy NFT előfeltételek: Fenn kell tartanod a BNB állományok napi átlagának minimumát vagy az NFT-gyűjtés előfeltételében meghatározott NFT-ket kell zárolnod.

Az NFT Collection Prerequisites-ben meghatározott NFT-ket a Binance NFT Marketplace-ről tudod megvásárolni. Az összes zárolt NFT automatikusan visszakerül a pénztárcádba az Előkészítési fázis végén.

A Binance ezen időszak alatt kiszámolja a napi átlagos BNB állományt és ekkor zárolva sem lesz. Amennyiben nincs elég BNB-d, akkor vásárolj a Buy More BNB gombra kattintva.

Kezd el még ma a kereskedést a Binance-en, akár 15 Dollár befizetésével

Második – az előfizetési időszak

Részvételi jegyek és szükséges tokenek

Kattints a Subscribe for Ticket(s) (feliratkozás a jegyekre) gombra. A Binance ebben a szakaszban kéri a felhasználóit, hogy adják meg az értékesítéshez lekötni szándékozott jegyek mennyiségét.

A Binance lehetőséget biztosít arra, hogy kiválaszd, hogy mindet vagy csak egy részét szeretnéd lekötni a jegyeidnek. Természetesen minél többet kötsz le, annál nagyobb az esélyed arra, hogy az egyiket kisorsolják.

Fontos: Ez a folyamat nem garantálja a sikeres NFT vásárlást az értékesítésből.

A Binance NFT előfizetési mechanizmusa1

A Binance megmutatja a zároláshoz szükséges zsetonok mennyiségét. Kattints a Subscribe (feliratkozás) gombra.

Fontos: A folyamathoz csak a Spot wallet-ben lévő tokenjeidet használhatod fel. A tokenjeid a forgalmazási időszak végéig zárolva lesznek.

A Binance NFT előfizetési mechanizmusa2

Harmadik – számítási időszak

NFT allokáció számítása

Amint lejár az előfizetési időszak a Binance az általad jegyzett részvételi jegyeket egy pool-ba helyezi. A Binance algoritmusa korrekt és tisztességes módon választja ki a nyerteseket.

Kezd el még ma a kereskedést a Binance-en, akár 15 Dollár befizetésével

Negyedik – terjesztési időszak

NFT elosztás és token levonás

A számítás befejezése után a Binance megmutatja a kiosztás részleteit. Amennyiben nyertél akkor, a gyűjteményben lévő NFT eszközöket a részvételi jegyekkel meg tudod vásárolni. A zárolt tokenjeidet a Binance ennek megfelelően levonja.

Abban az esetben ha nem nyert a részvételi jegyed a Binance automatikusan visszahelyezi a tokenjeidet a Spot wallet-be.

A megvásárolt NFT eszközöket a számládra fogod megkapni, amit a Check Your NFT Assets (NFT eszközök ellenőrzése) gombra kattintva tudsz leellenőrizni.

A Binance NFT előfizetési mechanizmusa3