A kriptovaluta tőzsde számos ideiglenes intézkedés bevezetésével igyekszik stabilitást biztosítani az Ethereum és a Beacon Chain egyesülése alatt.

A Binance felfüggeszti az ETH és ERC-20 be- és kifizetéseket az egyesülés ideje alatt

A Binance kriptopénz tőzsde szeptemberben felfüggeszti az Ether (ETH) és ERC-20 tokenek be- és kifizetését a blokklánc proof-of-stake (PoS) Beacon láncra való átállás idejére.

A világ legnagyobb tranzakciós volumenű tőzsdéje bejelentette a lépést, hogy stabilitást biztosítson a The Merge ideje alatt, amely a tervek szerint 2022 szeptember közepén fog bekövetkezni. A Binance lesz a második nagy tőzsde, amely bejelentette az ETH be- és kifizetések felfüggesztését, a Coinbase után ami már korábban, 2022 augusztusában megtette.

A Binance közleménye szerint a tőzsde a felfüggesztést két fontos frissítéssel együtt ütemezi, amelyek megkönnyítik az Ethereum proof-of-workről (PoW) PoS-re való átállását. A tőzsde megjegyezte, hogy egy hard fork során új token jöhet létre, ami szükségessé teszi a kereskedési kockázatok csökkentésére és az áringadozás által érintett felhasználói pénzeszközök biztonságának biztosítására irányuló lépéseket.

A Binance felfüggeszti az ETH és az ERC-20 tokenekre vonatkozó be- és kifizetéseket szeptember 6-án a Bellatrix konszenzusréteg frissítése alatt, valamint szeptember 15-én, amikor a Paris végrehajtási réteg frissítését tervezik.

A tőzsde két olyan forgatókönyvet is felvázolt, amelyet valószínűnek tart az egyesülés során. Az A forgatókönyv úgy véli, hogy nem jön létre új token, ami azt jelenti, hogy a Binance újra megnyitja az ETH és ERC-20 tokenek be- és kifizetéseit, mint prioritást.

A második forgatókönyv azt veszi figyelembe, hogy az Ethereum-lánc két egymással versengő láncra szakadhat, ami egy új token létrehozásához vezet. Ebben a lehetséges kimenetelben a Binance az Ethereum PoS láncra az ETH ticker-t fogja használni.

A tőzsde ezután a Binance-felhasználók számláin jóváírja a kisebbségi láncból származó forkolt tokent 1:1 arányban. Ez az ETH egyenlegek pillanatfelvételén alapul majd a szeptember 15-re tervezett párizsi végrehajtási réteg frissítés előtt.

A Binance jelezte, hogy a potenciális forkolt token kivonása támogatott lesz, a terjesztés részleteivel pedig egy külön közleményben fognak foglalkozni, az időponthoz közelebbi időpontban.

Az ETH és az ERC-20 spot kereskedés nem lesz érintett a The Merge alatt, ugyanakkor a felhasználókat arra kérik, hogy a hard fork helyzetek körüli áringadozás időszakaiban tegyenek kockázati intézkedéseket. A Binance szintén felfüggeszti az ETH cross és izolált margin kölcsönzést szeptember 14. és 16. között, miközben megjegyezte, hogy az ETH cross és izolált margin párost ez nem érintheti.

Az USDⓈ-M és COIN-M ETH határidős kontraktusok kereskedése várhatóan szintén nem lesz érintve, de a Binance jelezte, hogy további védelmi intézkedéseket hozhat, például a margin szintek, például a maximális tőkeáttételi érték és a fenntartási margin módosítását.

Az Ethereum PoW bányászok a The Merge megtörténte után átvihetik hash rate-üket az Ethereum Classic Binance Poolba.

forrás

Kategóriák: Hírek