Az 1inch Network integrálta aggregációs és limit order protokolljait a Klaytn blokklánc főhálózatába.

1inch csatlakozik a Klaytn-hoz, miközben Ázsia továbbra is mászik felfelé a fedélzetre

Dél-Korea legnépszerűbb metaverzum blokklánca, a Klaytn a decentralizált pénzügyi (DeFi) protokollal, az 1inch Networkkel való új partnerség révén nagyobb likviditással és fejlettebb tokencserékkel fog rendelkezni.

A Klaytn sikert aratott Dél-Koreában, mivel az országban továbbra is virágzó a nonfungible token (NFT) és a GameFi használata. A Klaytn a Kakao technológiai óriáscég terméke, amely mintegy 52 millió felhasználóval rendelkezik, akik a KakaoTalk zászlóshajó alkalmazását és szoftvertermékcsomagját használják.

A Klaytn saját blokklánc technológiáját az Ethereum Virtual Machine-ből származtatta, és különböző play-to-earn és AAA játékokat, NFT piactereket és Metaverzumokat működtet. Mivel a felhasználói bázisa folyamatosan növekszik, a platform igyekszik javítani skálázhatóságát, hatékonyságát és megfizethetőségét.

A Klaytn már több mint 50 vállalati szintű decentralizált pénzügyi (DeFi) szolgáltatót és decentralizált tőzsdét (DEX) aggregál, és az 1inch hozzáadása további 257 likviditási forrást tesz elérhetővé. A Klaytn azzal büszkélkedik, hogy másodpercenként 4000 tranzakciót képes feldolgozni, és folyamatban van egy dinamikus gázdíjmechanizmus bevezetése. Ez válasz a rögzített alacsony gázárak korábbi kihasználására.

A layer two szolgáltatási láncok folyamatban lévő integrációja a tokenek kezelését és az oracle szolgáltatásokat fogja javítani a metaverzum blokkláncán. A Klaytn 2022 márciusában 2,5 milliárd dollár összértéket zárolt a protokollján, és a különböző DeFi platformok folyamatban lévő egyesülése további átjárhatóságot teremt a különböző protokollok között.

Az 1inch és a Klaytn integrációja mindkét felhasználói adatbázis számára hozzáférést biztosít az 1inch Limit Order Protocol v2, a KokonutSwap, a KlaySwap, a Klap és a ClaimSwap protokollhoz.

A Klaytn 2022 júniusában az OpenSea NFT-piactérrel kötött partnerség révén csatlakozott a szélesebb NFT-ökoszisztémához, így felhasználói hozzáférhetnek számos NFT-hez és az Ethereum, Polygon és Solana blokkláncokon előállított digitális gyűjtőeszközökhöz.

Az 1inch társalapítója, Sergej Kunz a Korean Blockchain Week 2022 során Szöulban utalt az ázsiai piacra való belépésre, a blokklánc-alapú játékok népszerűségére hivatkozva, mint a DeFi elfogadásának lehetséges hajtóerejére.

A vállalat kommunikációs vezetője, Sergey Maslennikov a Cointelegraphnak küldött levelezésében megismételte ezeket az észrevételeket, amikor augusztus 9-én nyilvánosságra hozták a partnerséget.

Teljesen nyilvánvaló, hogy a koreaiak részesedése ezen a piacon hatalmas. Ezért is folytattunk alapos és tartós tárgyalásokat a Klaytn-nal, mint a koreai piac vitathatatlan vezetőjével, amelyek a mai partnerséghez vezettek.

Maslennikov azt is hangsúlyozta, hogy a blokkláncok közötti átjárhatóság a DeFi aggregátor egyik fókusza volt, és a Klaytn ökoszisztémába való híd hozzáadása egy újabb jelentős blokkláncplatformmal bővíti a hálózatát.

forrás

Kategóriák: Hírek